top of page
 
 
Alex.jpg

La meva relació amb la poesia visual s'inicia des de la poesia discursiva.

Buscant la síntesi de paraules per expressar les idees, començo a treballar amb els cal.ligrames i, posteriorment, hi afegeixo imatges. Quasi sense adonar-me'n els objectes hi comencen a tenir un paper destacat fins al punt que les paraules acaben desapareixent. Em faig conscient d'aquest fet l'any 2008. Des de llavors majoritàriament he treballat amb la construcció d'objectes poètics  a partir d'elements quotidians, i la seva posterior fotografia.

L'obra visual que faig preten ser un punt de partida,  una mirada conceptual, poètica, i a voltes irònica i crítica, del món que m'envolta.

Les peces es presenten en paper Hahnemule Alberch Dürer de cotó, de 210 gr, impreses amb pigments naturals, oferint una imatge més càlida que tot i ser clarament una fotografia, presenta trets que l’acosten, aparentment, al dibuix.

Totes les fotografies estan numerades i signades, en una edició limitada. Cada copia s'acompanya d'un certificat que en garantitza la seva autenticitat.

 

 

 

firma_edited.jpg

Missatge enviat amb éxit

Els drets d'autor de totes les imatges d'aquesta pàgina són propietat d'Àlex Monfort. No s'autoritza la utilització d'aquestes imatges sense el consentiment exprés de l'autor.

© alexmonfort

bottom of page