La meva relació amb la poesia visual s'inicia des de la poesia discursiva.

Buscant la síntesi de paraules per expressar les idees, començo a treballar amb els cal.ligrames i, posteriorment, hi afegeixo imatges. Quasi sense adonar-me'n els objectes hi comencen a tenir un paper destacat fins al punt que les paraules acaben desapareixent. Em faig conscient d'aquest fet l'any 2008. Des de llavors majoritàriament he treballat amb la construcció d'objectes poètics  a partir d'elements quotidians, i la seva posterior fotografia.

L'obra visual que faig preten ser un punt de partida,  una mirada conceptual, poètica, i a voltes irònica i crítica, del món que m'envolta.

Les peces es presenten en paper Hahnemule Alberch Dürer de cotó, de 210 gr, impreses amb pigments naturals, oferint una imatge més càlida que tot i ser clarament una fotografia, presenta trets que l’acosten, aparentment, al dibuix.

Totes les fotografies estan numerades i signades, en una edició limitada. Cada copia s'acompanya d'un certificat que en garantitza la seva autenticitat.

 

 

 

Els drets d'autor de totes les imatges d'aquesta pàgina són propietat d'Àlex Monfort. No s'autoritza la utilització d'aquestes imatges sense el consentiment exprés de l'autor.

© alexmonfort